Linda Lundqvist

Så kom brevet!
Jaaa, nu kom brevet jag har gått och väntat på! Såhär ska du göra, si och så då eller då och instruktioner! :D :D Jättenöjd.
Eh instruktionerna var ganska långa. Men jag ska börja med folsyra som alla tydligen mår bra av som vill bli gravida *googlar...* ah, just det, det är b-vitamin vilket man tydligen ofta får för lite utav idag om man inte är duktig på frukt och grönt, baljväxter och annat nyttigt. På tal om nyttigt, en viktkontroll ska göras *trumvirvel tack* Hm, innan julen var det lugnt, även om jag inte var igång med den där regelbundna motionen som jag vill vara igång med vid händelse av graviditet. Meeen så kom julen. Med choklad. Mat. Choklad. Godis. Just det, choklad också :D :P Det ska väl inte vara några problem men så har vi ju semestern till sol, paraplydrinkar och all inclusive i februari *asg* Jaja, ska väl kunna göra både ock ta mig tusan! Ska ju inte komma i mitt livs toppform. Allt med måtta (ibland :D :D)  Sen är det en extra skjuts av östrogen, koll av äggblåsor och om det är grönt ljus så långt då blir det ägglossningstest, ägglossningsspruta och sen är vi framme vid insemination *woho* Makes sense? Hm. Det kan väl gå fort men det kan nog krångla en hel del också kan jag tänka mig. De börjar med två inseminationer och har det inte tagit sig på det tar vi ett nytt snack och kanske går över till IVF (=provrörsbefruktning).
Ja, men det känns skönt att veta hur det ska göras nu iaf! Tänk, tänk om jag är gravid och har megamage nästa jul. Det vore ju trevligt *tihi* Undrar hur många "men Linda är du galen?!" jag kommer säga till mig själv? En liten förkylning såhär i början av året gjorde att jag började fundera, vad händer när man verkligen inte orkar ta sig upp och mamma o pappa kanske inte är hemma, resten av familjen faktiskt inte kan... Hm, det löser sig kanske alltid. Om inte annat så är det ju ingen anledning till att börja tvivla på riktigt. Tänk, en mini-Linda! Som skriker, skrattar, gråter och pussar! Wee!
Som en vacker dag förhoppningsvis får ett husdjur. Katt eller hund, det beror på personligheten. Den lilla personligeheten som heter Ella har lyckats göra på golvet hos Hanna, vi tolkar det som tecken på att hon var stressad av den äldre Tarzan, och för att jag hälsade på *HAHA* I nästan två veckor hade hon varit rumsren när jag kom och sov över. Sen började det, kiss o bajs lite här o var... Men det verkar ha slutat nu, hon har blivit ensamkatt i huset för Tarzan orkade inte längre och fick somna in på juldagen. Istället har de fått en kattdam som leker och är mer social nu än med husets herre hemma. Det är ju skönt o kul, för de, mig och säkert för Ella också då.
Helgerna har varit trevliga med syster yster och Johanna, min underbara nagellacks-partner-in-crime. Nååågra nya lack tillkom, vi har ju varit sååå duktiga med köpstoppet hela hösten ;-D Lite knäppa julklappshistorier blev det men det spar jag till en annan gång, om jag ens kan beskriva det vettigt *hehe* Det var min första jul utan mamma o pappa ;( Det gick ju bra ;) Men frågan är om man inte ska testa en varm jul om ett år i Spanien och deras lägenhet i Torrevieja ;) Det får framtid osv utvisa *haha*
Nu ska jag gå o kurera mig. Puss!