Linda Lundqvist

Hej kära dagbok!
Ja, det är ju så bloggen används lite som. En dagbok, inte så flitigt använd på sistone men ack så kär. Himla coolt och läsa gamla inlägg! Alltid lika långa inlägg 😉
Förskolan går himla bra, personalen är så "nöjd" med Oliver och vi är nöjda med förskolan och personalen. Generösa tider vad gäller lämning inför kvälls- och nattpassen och sen har mamma o pappa honom till morgondagen. I augusti byter vi till Himlaliv, förskola i svenska kyrkans regi i gränslandet mellan Johannelund och Åleryd. Det är närmre och jag tilltalas av att Oliver får alla berättelser från tidigt, det har berikat min uppväxt och senare liv tycker jag. Nuvarande förskolan kommer dock alltid vara vår första, hihi.
Oliver fick någon gång i slutet av mars feber och sen trodde jag det var på väg bort efter någon vecka. Det kom tillbaka med full kraft och då hörde jag av mig till BVC. Där gjordes en grundlig undersökning och vi fick antibiotika mot öroninflammation. Jag hade ju förväntat mig ont och "ta-sig-för-öronen" vilket inte kom men febern försvann efter ett par timmar bara efter första dosen. Sen började snoret från helvetet. Stackars lille barn. Nässpray mot nästäppa hjälpte och nässug också men bara någon timme nattetid. Dagtid gick det ju bra men nattetid var förskräcklig! De små kan ju inte hantera snoret och så hostas det något förskräckligt på det. Det blev inte så mycket förskola på hela april, mamma var väl lite ifrågasättande, förskolan tyckte väl också han kunde stanna hemma och jag, ja visst, han får vara hemma. Satan i gatan det har varit tufft. Sååå gnällig stackarn! Inte nöjd med någonting, såsom han brukar vara 💕 Kursen i musikteori blev det ju ett ordentligt avbrott i. Jag började tom att tänka "duscha var tredje dag, äta vanlig mat" för att ha något annat att fokusera på, när jag inte riktigt kunde ta hand om mig på så mycket annat sätt. Jag fick ju jobba samtidigt för mamma o pappa klarade av att ta hand om Oliver på bra sätt och det var så skööönt! Underligt att få gå o jobba var skönt och kändes fritt, haha!
Nu är det iaf bara lite snor kvar och han sover ibland hela nätterna igenom hemma också. Det har han gjort några veckor hos mamma o pappa redan 😁
Datandet undrar ni? Tja, det går sakta sakta men kanske lite framåt? 😉
Jag har fått första sprutan sedan många veckor och andra blev precis framskjuten till andra juni. Oh well, mamma o pappa ska iaf få sin andra ganska snart, känns bra det!
Jobbet är kul, lite nervöst när jag jobbar dagtid för då måste jag ju, hrm, verkligen hinna sluta i tid. Jag är fortfarande dålig på det, varför kan jag inte riktigt sätta fingret på... God lön tack vare att jag jobbar mkt natt. Så mkt helg blir det inte för jag vill spara på mamma o pappa, vardagkvällar eller nätter går det bra för då är det bara några timmar på kvällen och sen lämnar de på förskolan på morgonen. Det är ju lite omvänt att Oliver och jag har fått mer stimulans respektive fri tid iochmed att jag har börjat jobba.
Oliver får sina egna små rutiner hos mormor och morfar och de tre får en egen vardag. Något som är lite roligt är att pappa och jag kan använda våra telefoner utan att Oliver ska få spel men när mamma tar fram sin gnäller han som bara den, då kräver han att få se på video, haha! Babblarna har vi dock slutat med för några månader sedan, ha på musiken kan funka men video intresserar honom inte det minsta. Nu ska jag inte fastna i att berätta allt han gör eller inte gör! 😅 Men en glad skit är han fortfarande! Nycklar och hjälmen för hela slanten just nu!
Nej, om man skulle försöka läsa lite till musikteori? 🙈🙉🙊